maandag 27 februari 2017

Twee x een = anders

Groot fan van Swirly Scribbles thinlits dies,
deze gebruik ik het meest van alle super leuke dies die ik heb van Stampin' Up.
Ik wilde eens zien hoe je dezelfde kaart een totaal andere look kan geven door simpelweg andere kleuren en ander papier te gebruiken. 







Het papier komt uit hetzelfde blok, Cupcakes & Carousels Designer Series Paper Stack. Dit is een 6x6 blok met 48 sheets. Het komt uit de Spring/Summer catalogus.
En dan de stempelset Beautiful You, deze bestaat uit twee dozen. Zulke leuke stempels die ook goed zijn in te kleuren met potloden of markers. Ook de teksten vind ik zo fijn. Die heb ik op deze kaarten gebruikt. 




 In de catalogus vind je welke kleur inkt past bij dit papier.
In dit geval heb ik Bermuda Bay en Calypso Coral gebruikt. Tevens is er bijpassend cardstock in de kleuren Calypso Coral, So Saffron en Very Vanilla. 

Tot het volgende project ;-)
liefs,
Mieke


zaterdag 25 februari 2017

Er gaat snel een bestelling uit!

Wat een lieve reacties op mijn eerste blogpost, dank jullie.
Er is nu een mogelijkheid om mij te volgen, ik volg je graag terug.

Komende maandag gaat mijn bestelling er uit, wil je mee bestellen mail me dan even miekenagtegaal@live.nl
Hiernaast kun je de huidige catalogi vinden en bij iedere bestelling van €60 kun je een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration folder uitzoeken.
Ik ben bezig met een soort stempel kaart te ontwikkelen, een stempel bij een bepaald bedrag en daar staat dan na bijvoorbeeld 10 stempels een attentie tegenover. Hierover later meer.
Wat je maandag besteld telt al mee.




Geniet van het weekend, maak er iets moois van.
Liefs,
Mieke


donderdag 23 februari 2017

Een nieuw blog, creatief en in het Nederlands. 
Mijn "oude" blog is voornamelijk in het Engels geschreven en bestaat voornamelijk uit scrapbook en mixed media maar voor dit Stampin' Up blog houd ik het in onze mooie moedertaal.
Stampin' Up, ik heb het al genoemd. Een klein jaar geleden kwam ik een foto tegen waar ik helemaal weg van was. 



Ik ging op zoek waar het vandaan kwam, vond het team van Mandy en was verkocht.
Wat een leuke, verschillende producten en wat een goede kwaliteit. 
Ik viel met mijn neus in de boter want het was Sale-A-Bration tijd. Dat betekent dat je voor €175 euro mag uitzoeken uit beide catalogi en dat je €129 euro betaald. Ik had de mazzel dat er ook nog 2 gratis stempels bij kwamen.
Kun je nagaan wat er voor een pakket bezorgd werd!




Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan, Wat heerlijk om zo creatief bezig te zijn.
Niet alleen kreeg ik leuke producten, ik kreeg er ook een stel geweldige vriendinnen bij. We komen regelmatig bij elkaar en hebben veel contact via What's App. 

Op de pagina Inspiratie zien jullie een aantal dingen die ik heb gemaakt in het afgelopen jaar. Met de stempels, dies en inkt. Ook de embossing poeder is favoriet. Veel van het Designer Series Paper vind ik zo mooi en het cardstock is altijd bijpassend. Op het Whisper White cardstock kun je heel fijn stempelen.
Hiernaast zie je de diverse catalogi, wanneer je er op klikt ga je naar de online catalogus en kun je deze "doorbladeren". 

Wil je ook aan de slag met deze geweldige spullen?
Dan kun je twee dingen doen: Je kunt je aanmelden als demonstrator zoals ik heb gedaan of je kunt met mij mee bestellen. 
Ik ben via de mail bereikbaar op miekenagtegaal@live.nl

liefs,
Mieke