maandag 10 april 2017

Thank you kaart met Flower Patch

Voor deze kaart heb ik een achtergrond gestempeld met Flower Patch uit de jaar catalogus. Dit is gedaan op Shimmery white cardstock, het heeft net een klein beetje glim. De inkt die ik hiervoor heb gebruikt is Sahara Sand.


Ik kijk al een tijdje naar een soort Misty maar ik vind ze nog wat te duur. Als alternatief kwam ik deze kleine tegen van Marianne Design. Rond de €12 dus een leuke prijs om uit te proberen.
Ik vind het heel leuk werken, Voor een gewone maat kaart is deze erg leuk maar voor grotere kaarten of scraplayouts is het veel te klein.
Het voordeel van stempelen met dit apparaat is dat wanneer je stempel niet goed de inkt pakt, je op precies dezelfde plek nog een keer kan afdrukken.
Ik heb de stempel eerst met zwarte inkt afgedrukt en daarna een heel klein beetje verschoven. Dan gestempeld met een andere kleur inkt (Calypso Coral) en zo krijg je een heel leuk effect.
De stempel is een Sale-A-Bration stempel die nu helaas niet meer te krijgen is.


Dit zijn de producten die ik heb gebruikt.


 Wil je een keer de stempel hulp van Marianne Design uitproberen en woon je in de buurt ben je van Ermelo dan ben je van harte welkom. Op de pagina Contact vind je mijn gegevens.2 opmerkingen:

 1. Wat leuk gedaan zo met die stempel, stukje verschuiven! Geeft een heel leuk resultaat. Ga ik onthouden.....
  Ik heb ook zo'n stempelhulp maar dan van Leane Creatief, zo handig!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gedaan zo met die stempelhulp.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen